Vélemények

Akik olvasták a könyvet, így vélekednek róla:

“Nagyon jól kibővítette az eddigi tudásomat és szemléletemet a célok fontosságáról. Miközben olvastam, azon is járt a gondolatom, hogy ennek a könyvnek nagyon sok fiatalhoz kellene eljutni, akik most ebben a pillanatban is talán tudattalan állapotban lézengnek a városban célok nélkül.”

Kassai Donát

„Olyan alapvető igazságokat tanít a könyv, amelyekre értékekben bővelkedő életet lehet építeni, méghozzá közvetlen stílusban taglalva, fiatalos fordulatokkal. Biztos vagyok benne, hogy akkor járnánk legjobban, ha kötelező olvasmányként bevezetnénk az iskolákban.”

Gergely Gábor

„Nagyon tetszett! Ezzel kellett volna kezdenem az önfejlesztő könyveket. Nagyon tömören, nincs rizsa alapon elmagyarázza azt, amit nem tud elmagyarázni egy felnőtt egy tinédzsernek. Fantasztikus mit teszel az ifjúságért! Hajrá!”

Kasza Tamás

„Életem legjobb döntése volt, hogy megvettem! Nagyon elgondolkoztam néhány pontnál, és máshogy állok sok dologhoz mióta elolvastam. Köszönöm!”

Kovács Júlia

„A Nagy LÓ-VÉ-t csak ajánlani tudom mindenkinek. Egy inspiráló könyv, ami ráébresztett elég sok dologra, amit eddig nem pont úgy gondoltam vagy láttam. Mindenért küzdeni kell az életben, vagy ha el akarsz valamit érni, az ebben a könyvben jól le van írva.”

Molnár Janka

„Nagyon tetszett, ahogy átadod az életszemléletedet az olvasóknak, és megosztod velük a tapasztalataidat, továbbá tanácsot is adsz az élethez például a célok megvalósításához. Gratulálok az eddigi teljesítményeidhez és várom a következő könyvedet.”

Kovács Lilla

„A Nagy LÓ-VE egy rendkívül motiváló könyv, frappánsan megfogalmazott olvasnivaló. Egyszerűen és érthetően írja le az élet nehézségeit, és azt hogy ezeken hogyan is kell átlendülni. Minden napra tartogat egy kis löketet, hogy ne csak legyél a mindennapokban hanem cselekedj is!”

Nagy Dalma

„Nagyon jó munka. Ki nem állhatok olvasni, de ezt szívesen olvastam. Le se tettem addig míg el nem olvastam. Nagyon jók a szövegek, van ahol magamra is ismertem (jóban is, rosszban is). Nagyon tetszenek a fejezet címek is, főleg a “hogyan add el magad kilóra”. Gratulálok, nagyon jó könyv lett.”

Bócsi Milán

Te olvastad már a könyvet? Küldd el véleményedet!

Mi a Te véleményed?

5 + 14 =

Miért rendeld meg a könyvem?
* Remek irányt mutat
* Segít igazi célokat választani
* Megmutatja, mit kell tenni a sikerért
* Sőt, rávilágít, mi az igazi siker!
* Azonnal érthető, követhető módon
* Egyetlen estre új szemléletet ad.
* Mindezt a fiatalok nyelvén!
Miért rendeld meg a könyvem?
* Remek irányt mutat
* Segít igazi célokat választani
* Megmutatja, mit kell tenni a sikerért
* Sőt, rávilágít, mi az igazi siker!
* Azonnal érthető, követhető módon
* Egyetlen estre új szemléletet ad.
* Mindezt a fiatalok nyelvén!